Afbeeldingsresultaat voor bezorgautoOp werkdagen vóór 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Menstruatie ondergoed voor een zware menstruatie

Menstruatie ondergoed zware menstruatie
Bezig met laden... 157 view(s)
Menstruatie ondergoed voor een zware menstruatie

Menstruatie ondergoed of period underwear is geschikt vrouwen die zowel licht als zwaar ongesteld zijn. Ons heavy flow menstruatie short kan veel vocht absorberen, waardoor je het met zekerheid draagt bij een zware ongesteldheid. Ontdek wat er wordt verstaan onder een zware menstruatie, welke dagen het zwaarst zijn, welk menstruatie ondergoed geschikt is voor hevige menstruaties, hoe je doorlekken voorkomt en hoe lang je het mag dragen.

Wat is een zware menstruatie?

We spreken van een zware menstruatie wanneer een vrouw meer dan 80 milliliter (ml) menstruatiebloed verliest gedurende één menstruatiecyclus. Dit is meer dan het gemiddelde bloedverlies van ongeveer 30-40 ml tijdens een normale menstruatie. Bij hevige menstrueren moet je een tampon of maandverband vaak elk uur wisselen.

Welke dag van de menstruatie is het zwaarst?

De zwaarste dagen van de menstruatie variëren van persoon tot persoon, maar meestal vallen ze in de eerste twee dagen van je menstruatie. Tijdens deze dagen is menstruatie ondergoed een goede vervanging van maandverband, menstruatiecups en tampons. Een menstruatie onderbroek biedt vaak meer comfort, geen broeierig gevoel en minder kans op lekken. Het heeft een absorberende laag in het kruis die menstruatievocht effectief opvangt en vasthoudt, waardoor het ook geschikt is voor de zware dagen tijdens je menstruatie.

zware dagen menstruatie

Welk menstruatie ondergoed bij hevige menstruatie?

Bij hevige menstruatie is menstruatie ondergoed met eventueel pijpjes vaak de beste keuze voor optimale bescherming. De RJ Period Undies Heavy Flow variant is hiervoor geschikt. Het absorptievermogen staat gelijk aan 3 tot 4 tampons in 8 tot 10 uur. Je hebt daarbij ook menstruatie slips voor een heftige ongesteldheid zonder pijpjes.

Kun je doorlekken met menstruatie ondergoed?

De kans op doorlekken is relatief laag wanneer je de juiste menstruatie onderbroeken gebruikt voor je menstruatie-intensiteit. De onderbroeken hebben een hoog absorptievermogen en zijn er beter tegen bestand dan andere producten. Net als bij andere producten, is het bij zeer zware menstruaties raadzaam om het vaker over de hele dag te verschonen. Over het algemeen kun je het dus veilig dragen voor dagelijks gebruik tijdens het sporten, 's nachts en op je werk.

Hoe lang werkt menstruatie ondergoed?

De menstruatie onderbroeken voor een heavy flow bieden 8 tot 10 optimale bescherming. Wanneer je dus zwaar menstrueert en gewoonlijk ieder uur een tampon moet wisselen, is het aan te raden period underwear 4 tot 6 uur te dragen. Dit omdat je sneller aan maximum capaciteit van de absorberende lagen zit. Ontdek meer over de werking van menstruatie ondergoed

Hoe was je menstruatie ondergoed?

Spoel het wasbaar menstruatie ondergoed eerst grondig uit met koud water om overtollig bloed te verwijderen en vlekken te voorkomen. Het is belangrijk om geen heet water te gebruiken, omdat dit het absorptievermogen van het dames ondergoed kan verminderen. Daarna kun je het in de wasmachine wassen op maximaal 30 graden. Gebruik geen wasverzachter. Hang het vervolgens op om aan de lucht te drogen.

 

Previous article:
Next article: