Wastips

Onze producten worden gemaakt van de beste garens om de beste kwaliteit te creëren. Om je producten van RJ Bodywear in top conditie te houden hebben we hieronder een aantal tips.

Tip 1: Kleur bij kleur 

  • Gebruik voor de witte producten een wasmiddel speciaal voor de witte was. Deze wasmiddelen bevatten optische witmakers en houden je witte kleding wit. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen om je producten van RJ Bodywear te wassen. Dit tast de kwaliteit van de stof ernstig aan. 
  • Gebruik voor de zwarte producten een wasmiddel speciaal voor de donkere of zwarte was. Zo blijven ze langer zwart. 
  • Was je gekleurde producten mee met de bonte was. 
  • Spoel een rode kleur altijd vooraf even in een handwasje wanneer je deze voor de eerste keer in de was doet.

Tip 2: Niet te heet

Je kunt onze producten wassen op 30 of 40 graden tenzij anders vermeld. Bij hogere temperaturen kunnen de producten krimpen en kunnen we niet instaan voor de duurzaamheid van jouw product. Met de moderne generatie wasmiddelen is warmer wassen dan 30 graden vaak niet nodig voor een goede hygiënische reiniging. Zo spaar je bovendien onze leefomgeving én de kleuren van je product.

Tip 3: Geen wasverzachter (bij Good Life producten)

RJ The Good Life werkt natuurlijk tegen zweet. Door toepassing van TENCEL wordt zweet beter opgenomen en geneutraliseerd. Dit kan alleen als de cellen in de stof open blijven. Wasverzachter verstopt deze cellen en gaat zo de werking tegen. Gebruik bij het wassen van RJ The Good Life dus geen wasverzachter.

Tip 4: Niet strijken (bij Sweatproof producten)

Bij de producten van RJ Sweatproof is gebruik gemaakt van een flinterdun laagje Scabeautex. Wanneer je dit strijkt op een te hoge temperatuur zal dit stukje Scabeautex zijn werking verliezen.

ADVIES? VRAGEN? +31 (0)182 - 760005 We staan je graag persoonlijk te woord.