RJ Shape

Jouw geheime wapen voor zelfvertrouwen in elke outfit

Onze shapewear, vervaardigd uit hoogwaardig polyamide en mesh, is ontworpen voor dagelijks gebruik, zodat je elke dag kunt stralen. Of je nu op zoek bent naar subtiele correctie of gerichte shaping, RJ Shape biedt de perfecte oplossing. Van kantoor tot cocktailparty, onze collectie is geschikt voor elke gelegenheid. Laat je rondingen mooi uitkomen en voel je zelfverzekerd in een casual jeans of een nauwsluitende jurk.

Figuurcorrigerend

Figuur­corrigerend

vorm en comfort ineen

Onze unieke combinatie van polyamide en mesh zorgt voor effectieve correctie van het figuur, terwijl het comfort en ademend vermogen behouden blijven.

Gerichte shaping

Gerichte shaping

natuurlijke vorm behouden

Onze shapewear biedt gerichte correctie op specifieke zones van het lichaam, waardoor je je natuurlijke vorm behoudt terwijl probleemgebieden worden aangepakt.

Volledige bewegingsvrijheid

Volledige bewegings­vrijheid

voel je vrij

Geniet van onbeperkte bewegingsvrijheid met onze shapewear, die ondersteuning biedt zonder je te beperken, zodat je vrijuit kunt bewegen en leven.

Luxe draagcomfort

Luxe draagcomfort

altijd zelfverzekerd

Ervaar dagelijks comfort en luxe dankzij de hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking, waardoor je je zelfverzekerd voelt, wat je ook draagt.

Discreet

Discreet

Onopvallend onder kleding

Dankzij het speciale ontwerp en de discrete pasvorm van onze shapewear blijft het onzichtbaar onder je kleding, zodat je je zelfverzekerd voelt in elke outfit. Ons donkerrode shapewear is speciaal ontworpen om niet zichtbaar te zijn onder witte kleding.

Ondersteuning zonder beperkingen

Ondersteuning zonder beperkingen

altijd een gevoel van zekerheid en vertrouwen.

Onze shapewear biedt duurzame ondersteuning zonder het comfort te beperken, waardoor je vrij kunt bewegen en je zelfverzekerd voelt in elke situatie.

Corrigeert waar het moet corrigeren zonder plat te drukken!

Review

"Het shape ondergoed doet wat het moet doen! Het zit niet te strak maar zorgt er wel voor dat een jurkje net iets mooier valt. De welbekende 'rolletjes' zijn hierdoor een stuk minder zichtbaar. De rode kleur is ook echt een toevoeging waardoor het niet direct zichtbaar is dat je corrigerend ondergoed draagt!"

Meer reviews bekijken
RJ Bodywear - Shape
Daarom kies je voor
RJ Bodywear
Shape
Figuurcorrigerend
Figuurcorrigerend
Gerichte shaping
Gerichte shaping
Volledige bewegingsvrijheid
Volledige bewegingsvrijheid
Luxe draagcomfort
Luxe draagcomfort
Discreet
Discreet
Ondersteuning zonder beperkingen
Ondersteuning zonder beperkingen

Ontdek de collectie
Le Havre Dames Long Short
Pure Color Shape
Polyamide soft microfiber, long short, Corrigerend
vanaf € 28,95
Honfleur Dames Singlet
Pure Color Shape
Polyamide soft microfiber, singlet, Corrigerend
vanaf € 30,50
Versailles Dames Slip
Pure Color Shape
Polyamide soft microfiber, hoge taille, Corrigerend
vanaf € 28,50

Blog

Nieuws, inspiratie, blog & acties

Soorten ondergoed dames: Slips, strings en boxers
In dit artikel verkennen we de diverse soorten ondergoed voor dames die beschikbaar zijn bij RJ Bodywear. Van slips en onzichtbare strings tot comfortabele shorts en boxers, en van praktische sportondergoed en naadloze varianten tot specifieke opties zoals corrigerend ondergoed,...
15 april 2024
Wat is biologisch katoen? Alle eigenschappen op een rij
Biologisch katoen wordt zonder schadelijke chemicaliën geproduceerd, terwijl gewoon katoen vaak met pesticiden en kunstmest wordt geteeld. Het productieproces van biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS, garandeert duurzaamheid en ethische praktijken, maar is duurder en minder beschikbaar.
15 april 2024
Wat is katoen en welke eigenschappen heeft het?
Dit artikel belicht belangrijke aspecten van katoen, waaronder de verschillende katoensoorten zoals bio-katoen en Egyptisch katoen, weeftechnieken zoals jersey en satijn, en de voor- en nadelen van katoen in relatie tot duurzaamheid, onderhoud, en productieprocessen.
10 april 2024

Al sinds 1957 dé specialist in ondermode

Dit is waar wij voor staan:

Innovatief comfort

Probleemloos ultiem draagcomfort

Premium kwaliteit

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Duurzaam geproduceerd

Milieubewuste creatie en CO2 neutrale productie

Dat betekent voor ons: de ultieme combinatie van premium kwaliteit, ongeëvenaard draagcomfort, toegewijde duurzaamheid en het oplossen van alledaagse problemen.
Bij ons vind je die perfecte harmonie terug. We maken geen compromissen. Goed is simpelweg niet goed genoeg. Alleen het allerbeste is wat telt, en zelfs dat streven we nog te overtreffen. Alles in perfecte balans. Dat is waar wij voor staan.