RJ Good Life
RJ Good Life

6 Producten

sort-ascending
 • Madrid Heren T-Shirt Diepe V-Hals 2-Pack
  Good Life
  Tencel lyocell, body fit, Diepe V-Hals
  vanaf € 54,95
 • Athens Heren T-Shirt V-Hals 2-Pack
  Good Life
  Tencel lyocell, body fit, V-Hals
  vanaf € 54,95
 • Milaan Heren Boxershort 2-Pack Navy
  Good Life
  Tencel lyocell, boxershort
  vanaf € 34,95
 • Rome Heren Boxershort 2-Pack
  Good Life
  Tencel lyocell, boxershort
  vanaf € 31,95 Regular Price € 39,95
  SALE
 • Lisbon Heren T-Shirt Ronde Hals 2-Pack
  Good Life
  Tencel lyocell, body fit, Ronde Hals
  vanaf € 54,95
 • Milaan Heren Boxershort 2-Pack Zwart
  Good Life
  Tencel lyocell, boxershort
  vanaf € 34,95

6 Producten

RJ Good Life – premium duurzaam ondergoed van Lyocell
100% natuurlijke luxe

De RJ Good Life collectie is een optimale balans tussen de hoogst mogelijke stofkwaliteit, fantastische pasvorm, superieur draagcomfort, luxe afwerking en maximaal duurzame productie.

PREMIUM KWALITEIT GEMAAKT VAN LYOCELL

De premium kwaliteit die gebruikt wordt voor de RJ Good Life & RJ Sweatproof collectie is gemaakt van Lyocell. Deze duurzame kwaliteit is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, is in de zomer koel als linnen en in de winter warm als wol en absorbeert tot wel 50% meer vocht dan katoen. De stof geeft het vocht ook heel snel weer af, waardoor ze zeer snel droogt en je lichaam niet afkoelt. Bovendien is Lyocell door de zachte en gladde structuur, antibacteriële eigenschappen en het gebrek aan chemicaliën perfect geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

EIGENSCHAPPEN

Waarom je voor Good Life moet kiezen? Lees hieronder de belangrijkste eigenschappen van ondergoed in deze collectie:

 • Zacht als zijde
 • Optimaal ventilerend vermoge
 • Uitstekende vochtopname, gecombineerd met optimaal vochtmanagement
 • Antibacterieel
 • Anti-allergeen materiaal, zeer geschikt voor mensen met allergieën
 • Duurzaam en milieuvriendelijk

LYOCELL, WAT VOOR VEZEL IS DIT?

Lyocell is een zeer duurzaam geproduceerde vezel. Lyocell wordt gemaakt van eucalyptusbomen daarvoor wordt het hout gehaald uit speciaal beheerde, duurzame bossen (FSC keurmerk). Wanneer de bomen zijn gekapt, wordt de bast verwijderd, waarna de kale stammen in hele kleine stukjes worden gehakt, tot ongeveer de grootte van een postzegel. Al die snippers komen dan in een grote bak terecht tezamen met een chemische stof welke er voor zorgt dat de snippers oplossen en een vloeistof vormen.

EUROPEES ECOLABEL

Mooi bij dit procedé is dat de chemische producten die worden gebruikt, vrijwel volledig (tot wel 99,6%!) opnieuw worden gebruikt; het komt dus niet bij het afval (of in de natuur) terecht. En het afvalwater dat wel vrijkomt, is onschadelijk! Tencel® is zo milieuvriendelijk dat het het Europese Ecolabel heeft gekregen!

CO2 NEUTRALE PRODUCTIE

Behalve dat de RJ Good Life collectie is gemaakt van een duurzame milieuvriendelijke stofkwaliteit, zijn alle producten geproduceerd in een CO2 neutrale productieomgeving. Het productiebedrijf waar de RJ producten met veel zorg en aandacht worden gemaakt heeft het CO2 neutraal label ontvangen. Het CO2 neutraal label garandeert dat een organisatie actief hun lokale en wereldwijde klimaatimpact berekenen, verminderen en compenseren.

PREMIUM DUURZAME KWALITEIT T-SHIRTS EN BOXERSHORT

Onze collectie RJ Good Life bestaat uit T-shirts met een ronde hals, een V-hals en diepe V-hals. Verkrijgbaar in slim-fit pasvorm. Een T-shirt met slim-fit pasvorm voelt aan als tweede huid en is perfect om te dragen als Ondershirt. De shirts zijn verkrijbaar in de kleuren wit. Zwart, navy en natural. Een shirt in de kleur natural is niet zichtbaar onder een wit overhemd. De RJ Good Life boxershort is een sportief model met lange pijpjes. Goede pasvorm en een mooie luxe tailleband.

ZACHT EN EXTRA LANG

Alle T-shirts en boxershorts uit de RJ Good Life collectie zijn gemaakt van Lyocell en daardoor extra zacht. Hierdoor dragen ze erg comfortabel. Daarnaast zijn alle T-shirts voorzien van een extra lang achterpand. Geen opkruipende T-shirts meer maar T-shirts die goed in je broek blijven zitten.

WASVOORSCHRIFT

Wij adviseren het shirt op 30 of 40 graden te wassen. Daarnaast adviseren wij de shirts en boxershorts niet in de droger te doen, maar aan de lucht te laten drogen. Hierdoor blijven de shirts en boxershorts veel langer mooi.