Over RJ Bodywear

Over ons, RJ Bodywear

RJ Bodywear is het merk van Engelvaart Bodywear, een productiebedrijf van ondergoed dat opgericht is in 1957. Een Nederlands familiebedrijf met meer dan 60 jaar kennis en ervaring in ondermode.
Deze kennis en ervaring is terug te zien in de collecties van RJ Bodywear. Onze missie is het allerbeste ondergoed maken voor mannen en vrouwen. Ondergoed, geschikt voor elke gelegenheid, ondergoed dat je kan matchen met je outfit, dat past bij hoe je je voelt, dat niet irriteert, kortom ondergoed met een fantastische pasvorm, draagcomfort en kwaliteit. Ondergoed dat langer meegaat, van het beste materiaal, gemaakt met oog voor detail. Ondergoed zoals we dat zelf graag dragen. Ondergoed moet comfort bieden. Het is het laagje kleding dat direct op de huid gedragen wordt en waarmee je de basis legt voor je dag. En die basis moet perfect zijn.

We proberen met innovatief ondergoed oplossingen te bieden voor ongemakken die er bestaan. Zo is onze RJ Sweatproof collectie tot stand gekomen. Een collectie shirts en shorts die zweet plekken in bovenkleding voorkomt. Thermisch ondergoed dat behalve vocht transporteert en snel droog is, ook daadwerkelijk lichaamswarmte vasthoudt en isoleert.

We streven daarbij onze producten zo duurzaam mogelijk te maken. De producten van RJ Bodywear realiseren we in onze eigen state-of-art productie faciliteiten in Tunesië, waarbij we duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor mens en milieu hoog in het vaandel hebben staan. Behalve dat we kiezen om duurzame materialen te gebruiken voor onze producten, investeren we fors om onze productie zo duurzaam en eerlijk mogelijk te maken. We streven er naar om onze producten te produceren met zo min mogelijk milieu impact, zodat komende generaties ook een toekomst bestendige wereld hebben. We zijn enorm trots dat ons productiebedrijf het CO2 neutraal label heeft ontvangen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen die aan onze collecties meewerken veilig kunnen werken en een leefbaar loon ontvangen. Daarom is onze productiebedrijf o.a. SA8000 gecertificeerd.

We steven ernaar dat je bij RJ Bodywear ondergoed koopt waarvan je weet dat het goed zit. Letterlijk en figuurlijk, op alle vlakken. Dat we er alles aan doen om jou als klant het beste product én de beste service te bieden.

Verzending:
Wij streven ernaar om binnen 48 uur de bestellingen die op onze webshop worden gedaan binnen Nederland af te leveren (wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen door DHL).

Contact:
Wij werken met een enthousiast en gedreven team dat altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden. Service is uitermate belangrijk bij RJ Bodywear!
Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op!

Telefoonnummer:
0182-760005

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 t/m 16:30
*Dit nummer is alleen bedoeld voor vragen gericht aan onze klantenservice 

Whatsapp:
Stuur een WhatsApp: 0182-760005

E-mail:
info@rjbodywear.com  

Facebook messenger:
https://www.facebook.com/rjbodywear

Postadres:
Mercuriusweg 3
2741 TB Waddinxveen
Nederland

KVK: 29039780
BTW: NL801663404B01
IBAN: NL14INGB0000117720