RJ Pure Color Shape

RJ Pure Color Shape

3 Producten

sort-ascending
 • Honfleur Dames Singlet
  Pure Color Shape
  Polyamide soft microfiber, singlet, Corrigerend
  vanaf € 30,50
 • Le Havre Dames Long Short
  Pure Color Shape
  Polyamide Soft Microfiber, long short, Corrigerend
  vanaf € 28,95
 • Versailles Dames Slip
  Pure Color Shape
  Polyamide soft microfiber, hoge taille, Corrigerend
  vanaf € 28,50

3 Producten

Wat is shapewear?

Shapewear draag je onder kleding en is ontworpen om het lichaam te vormen en te contouren, met als doel een gladdere en gestroomlijnde uitstraling te creëren. Het helpt om specifieke delen van het lichaam, zoals de buik, taille, heupen, dijen en billen te verstevigen en te vormen. De basis is gemaakt van polyamide en elastaan. Beide goed uitrekkende, maar ook stevige stoffen. Ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar comfort, functioneel en praktisch shapewear. 

Onze collectie shapewear

Shapewear kan misschien een minder sexy beeld oproepen dan gangbare lingerie of dames ondergoed. Onze shapewear laat zien dat dat helemaal niet hoeft. Het zorgt er juist voor dat vrouwen meer zelfvertrouwen krijgen en dat zij zich goed kunnen voelen in een strak jurkje. Ons assortiment bestaat uit een dames long brief met lange pijpjes, een dames shapewear slip en een dames shapewear hemd. Ze verstevigen de buik, en contouren op plekken waarvoor ze gemaakt zijn. 


Waarom kiezen voor RJ Pure Color Shape?

Wij maken ondergoed met in ons achterhoofd dat het comfortabel moet zitten. Kwaliteit, comfort en duurzaamheid zijn bij ons de belangrijkste pijlers bij het produceren van ondergoed, ook voor shapewear. 

Laat ons wat redenen geven om voor ons shapewear te kiezen:

 1. Kwaliteit en comfort: RJ Bodywear staat bekend om hoogwaardige materialen en ontwerpen op basis van pasvorm. Wij vergroten niet zomaar maten en kijken naar de pasvorm. Om comfort te verhogen hebben wij bijvoorbeeld badstof kruisjes toegevoegd.
 2. Pasvorm en maatvoering: Ons shapewear is verkrijgbaar in de maten S tot en met 4XL. Voor elk lichaamstype hebben wij comfortabel shapewear.
 3. Betrouwbaarheid: wij zorgen ervoor dat elk artikel aan de hoogste kwaliteit eisen voldoet, zodat je elke keer goed ondergoed koopt. In het proces vinden er verschillende checks plaats om dit te garanderen. Het kan soms zijn dat er toch iets tussenglipt, maar laat het ons weten en we zoeken samen naar een oplossing.
 4. Prijs: Bij ons betaal je voor de kwaliteit van het artikel. Klaar

Shapewear voor dames

Bij ons vind je ons vrouwen shapewear in 3 verschillende kleuren: zwart, nude en rood. Rood? Jazeker! Juist rood is niet goed te zien onder witte bovenkleding. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijk. Daarom zijn wij de enige die rood shapewear aanbieden. Mocht je je toch niet zo fijn voelen in rood dan kun je voor de meer gangbare kleuren gaan. Maar ons advies bij witte kleding is rood shapewear!

Wasvoorschriften shapewear

Wij adviseren om ons dames shapewear op 30 graden te wassen en te laten drogen aan de lucht op bijvoorbeeld een wasrek. Liever niet in de droger, want zo geniet je minder lang van ons shapewear.