Afbeeldingsresultaat voor bezorgautoOp werkdagen vóór 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Blog | RJ Bodywear

zweetlucht uit kleding krijgen : 10 tips
Bezig met laden...
1 view(s)

zweetlucht uit kleding krijgen : 10 tips

Je bent net terug van een intensieve work-out of je hebt een lange dag op kantoor achter de rug en plotseling ruik je het. De onmiskenbare geur van zweetlucht die uit je kleding opstijgt. Je zou het liefst zo snel mogelijk van die geur af willen, maar hoe doe je dat eigenlijk? In deze blog geeft RJ Bodywear je 10 tips over zweetlucht uit kleding krijgen. Of je nu gaat voor natuurlijke huismiddeltjes of speciale wasmiddelen, er zijn talloze manieren om je kleding weer helemaal fris te laten ruiken.
Wanneer gebruik je menstruatie ondergoed?
Bezig met laden...
1 view(s)

Wanneer gebruik je menstruatie ondergoed?

Menstruatieondergoed is een duurzaam alternatief voor traditionele menstruatieproducten, geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Het kan worden gebruikt bij verschillende intensiteiten van bloedverlies: licht, gemiddeld en zwaar. Het ondergoed beschermt ook tegen afscheiding, voorkomt nare geurtjes en is geschikt voor sport en slaap. Echter, het is niet aanbevolen voor volledig urineverlies, na de bevalling, of om te zwemmen. Er zijn ook speciale versies voor tieners.
Met menstruatie ondergoed zwemmen: kan dat?
Bezig met laden...
0 view(s)

Met menstruatie ondergoed zwemmen: kan dat?

Menstruatie ondergoed is niet geschikt om mee te zwemmen. In plaats daarvan is er speciale menstruatie zwemkleding ontwikkeld. Deze zwemkleding bevat absorberende lagen die menstruatiebloed opvangen en een waterbestendige buitenlaag, waardoor vrouwen comfortabel kunnen zwemmen zonder zich zorgen te maken over doorlekken. Het fungeert als een duurzaam alternatief voor tampons bij zwemactiviteiten en biedt zekerheid en gemoedsrust. Menstruatie zwemkleding kan enkele uren bescherming bieden in het water, maar het wordt aangeraden om deze na het zwemmen te verschonen. RJ Bodywear benadrukt dat hun menstruatie ondergoed niet geschikt is voor zwemactiviteiten en raadt hun RJ Period Undies aan voor dagelijks gebruik.
Hoe haal je zweetvlekken uit witte kleding?
Bezig met laden...
11 view(s)

Hoe haal je zweetvlekken uit witte kleding?

Het is natuurlijk super frustrerend wanneer je favoriete witte kledingstukken gele plekken vertonen. Gelukkig zijn er verschillende natuurlijke oplossingen die je kunt proberen om deze gele vlekken effectief te verwijderen. In dit artikel delen we vijf handige tips die zowel nieuwe vlekken als ingetrokken gele vlekken uit een witte blouse of wit shirt verwijderen, zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën.