T-shirt met ingenaaide okselpads

T-shirt met ingenaaide okselpads

Zweetplekken of een nare geur onder je oksels, voorkom je effectief met zweet pads. Ze komen doorgaans in twee varianten: ze zijn ingenaaid in een speciaal ontworpen anti zweet shirt, of je draagt ze los onder je normale shirts. Beide zijn effectief en discreet, maar ze hebben naast voordelen ook nadelen. Wij zetten alles voor je op een rijtje zodat jij makkelijk de keuze kunt maken tussen ingenaaide okselpads en losse okselpads.

T-shirt met ingenaaide okselpads

Ingenaaide okselpads zijn een effectieve en makkelijke optie. Je hoeft niet na te denken over hoe je ze plaatst en of ze wel goed blijven zitten. Het nadeel ervan is dat je gebonden blijft aan het shirt.

Voordelen

  • Discreet: je ziet ze vaak niet zitten
  • Verschuiven niet: ze blijven goed op hun plek, dus zweet kan er niet per ongeluk langs komen
  • Duurzaam: je raakt ze niet kwijt en wast ze over het algemeen minder vaak
  • Gemakkelijk te gebruiken: je trekt gewoon een shirt aan en hoeft verder niet na te denken

Nadelen

  • Moeilijk te vervangen
  • Ze zijn minder veelzijdig dan losse pads die je in ieder shirt kunt plaatsen

Losse okselpads

Losse anti zweet pads zijn vooral voordelig, omdat je ze in meerdere bovenkleding kunt gebruiken. Het nadeel ervan is dat ze verschuiven, waardoor veel mensen ze vaak moeten corrigeren.

Voordelen

  • Makkelijk te vervangen
  • Bruikbaar in diverse shirts
  • Ruime keuze in diverse soorten

Nadelen

  • Verschuiven makkelijk: als je dit niet in de gaten hebt, krijg je alsnog een zweetplekken onder je oksels
  • Oncomfortabel en zichtbaar: je hebt discrete losse okselpads, maar bij verschuiving ga je ze zien zitten en het voelt niet fijn
  • Moeten met regelmaat gecontroleerd worden
  • Moeten gedragen worden in strakke t-shirts, los in een overhemd blijft niet goed zitten

Man met zweetoksels

Hoe werken okselpads?

De pads bestaan uit drie verschillende lagen, de middelste laag is gemaakt van waterbestendig materiaal. Die houdt het vocht tegen. De andere lagen zijn van absorberend materiaal, zoals katoen of microvezel, om zweet goed op te vangen. Daarnaast hebben zijn ze vaak behandeld met anti-geur technologie om een zweetgeur te voorkomen. Hierdoor voorkomen ze dat het zweet door de stof van je kleding dringt en lelijke zweetplekken veroorzaakt.

Hoe kun je anti zweet pads wassen?

Gebruik koud water om krimp en beschadiging van de pads of het shirt met ingenaaide pads te voorkomen. Gebruik daarbij een mild wasmiddel en vermijd wasverzachter. Wasverzachter kan het absorptievermogen aantasten. Laat de shirts en zweet pads aan de lucht drogen in plaats van ze in de droger te doen om te voorkomen dat ze krimpen of beschadigd raken.

Het is belangrijk om anti zweet shirts met ingenaaide okselpads of losse okselpads op de juiste manier te wassen zodat ze hun functionaliteit behouden. Volg daarom altijd de bijbehorende wasinstructies.

Zweetpads wassen

T-shirts met ingenaaide okselpads van RJ Sweatproof

In onze collectie anti zweet ondergoed, vind je een uitgebreid assortiment sweatproof shirts met korte mouwen met ingenaaide okselpads voor zowel dames als heren. Draag ze als ondershirt onder een overhemd of als los item in de zomer. Het biedt de perfecte oplossing voor het verminderen van natte plekken, blijvende zweetvlekken en zweetgeur. Zo blijf je lekker door en fris gedurende de dag. Ze zijn beschikbaar in verschillende neutrale kleuren als wit, zwart en huidskleur en in de maten S, M, L, XL, XXL, 3XL en 4XL.