dames ondergoed in het blauw

Soorten ondergoed dames: Slips, strings en boxers

Verschillende stijlen ondergoed

Bij RJ Bodywear vind je een breed assortiment aan damesondergoed, van comfortabele slips en onzichtbare strings tot praktische shorts en boxers, elk ontworpen voor specifieke draagmomenten en comfort. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning onder strakke kleding, iets verleidelijks, of juist ondergoed voor ontspannen thuisdagen.

Dames slips

In de wereld van damesondergoed biedt de slip een onmisbare combinatie van comfort en stijl, geschikt voor elke gelegenheid. De diversiteit aan modellen zorgt ervoor dat er voor iedere vrouw een perfecte slip te vinden is, afgestemd op haar persoonlijke voorkeur en draagmoment. Hieronder volgt een overzicht van verschillende soorten slips en de situaties waarin ze het best tot hun recht komen.

  • Hoog Uitgesneden Slip: Dit type slip heeft een hoge beenuitsnijding, waardoor de benen langer lijken. Perfect voor onder strakke kleding om lijntjes te minimaliseren en ideaal bij het dragen van hoge tailles.

hoge slip wit

  • Midi Slip: De midi slip biedt een middelhoge dekking en zit comfortabel om de heupen. Deze slip is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt een goede balans tussen comfort en bedekking.

midi slip wit

  • Maxi Slip: Biedt volledige bedekking aan de achterkant en zijkanten en zit hoog op de taille. Ideaal voor wie voorkeur geeft aan maximale bedekking en comfort.

  • Taille Slip: Met een elastische tailleband die hoog op de taille zit, biedt deze slip extra ondersteuning en is daarmee perfect voor onder strakkere kleding.

witte taille slip

  • Brazilian Slip: Een sexy slipje dat minder bedekking biedt aan de achterkant dan een traditionele slip, maar meer dan een string. De voorkant en de achterkant zijn vaak hetzelfde ontworpen,wat zorgt voor een subtiele en verleidelijke look.

brazilian slip roze

  • Heupslip: Zit laag op de heupen en biedt een comfortabele pasvorm met matige bedekking. Geschikt voor dagelijks gebruik en onzichtbaar onder laag uitgesneden broeken en rokken.

heupslip navy

  • Tanga Slip: Biedt minimale bedekking aan de achterkant, met een hoge beenuitsnijding. Ideaal voor het dragen onder strakke kleding om lijntjes te vermijden.

tanga slip zwart

  • Rio Slip: Kenmerkend voor een rio slip is de achterkant die meer bedekking biedt dan een tanga, maar minder dan een traditionele slip. De voorkant en achterkant zijn vaak hetzelfde ontworpen, waardoor het een comfortabele keuze is voor alledaags gebruik.

rio slip zwart

  • Hipster Slip: Biedt volledige bedekking met een lage taille en brede zijkanten. Perfect voor onder jeans en andere laag uitgesneden kleding.

hipster slip roze

  • Bikini Slip: Deze slip heeft een lage taille en biedt matige bedekking. Het is een veelzijdige keuze die goed past onder verschillende soorten kleding.

Bikini slip roze

Dames strings

Het kiezen van de juiste dames string is belangrijk voor comfort en stijl, vooral wanneer je op zoek bent naar ondergoed dat onzichtbaar is onder kleding. Hieronder volgt een overzicht van verschillende soorten strings en suggesties voor wanneer je ze draagt:

  • Brazilian String: Combineert de stijl van een slip met de minimale bedekking van een string aan de achterkant. Ideaal voor dagelijks gebruik onder nauwsluitende kleding.

brazilian string roze

  • Taille String: Deze string zit hoog op de taille, waardoor het perfect is voor onder strakke jurken of hoge broeken. Het biedt een glad silhouet en voorkomt dat randen zichtbaar zijn.

taille string in de kleur nude

  • G-String: Biedt minimale bedekking met een dunne band aan de achterkant. Perfect voor onder zeer strakke kleding waar je absoluut geen lijnen wilt zien.

g-string blauw

  • Tanga String: Biedt iets meer bedekking aan de achterkant dan de G-string. De tanga string is een goede keuze voor strakke kleding waarbij comfort ook belangrijk is.

tanga string blauw

  • Rio String: Een variant met een iets bredere achterkant dan de traditionele string, maar biedt nog steeds minder bedekking dan een slip. Geschikt voor dagelijks gebruik.

{Afbeelding - Alt text: Rio string}

  • Boyshort String: Een unieke stijl die de look van boyshorts combineert met de functionaliteit van een string. Perfect onder shorts of minirokken.

boyshort string roze/rood

  • Bikini String: Biedt een lage pasvorm aan de voorkant en minimale bedekking aan de achterkant. Geschikt voor vakanties of onder zomerse kleding.
  • Thong String: Biedt matige bedekking aan de voorkant met minimale bedekking aan de achterkant. Een veelzijdige keuze die geschikt is voor de meeste kledingstukken.

Thong string

  • Micro String: De meest minimale bedekking van allemaal, zowel aan de voor- als achterkant. Ideaal voor onder zeer strakke of doorschijnende kleding.
  • High-Cut String: Heeft een hoge uitsnijding aan de zijkanten, waardoor de benen langer lijken. Perfect voor onder een hoog uitgesneden slip of jurken.
  • Midi String: Zit comfortabel tussen een hoge string en een standaard taillehoogte in. Geschikt voor alledaags gebruik en biedt een goede balans tussen bedekking en comfort.
  • Maxi String: Deze variant biedt meer bedekking aan de voorkant en zit hoger op de taille. Ideaal voor onder nauwsluitende kleding waarbij je een gladde afwerking wilt zonder zichtbare lijnen.

maxi string wit

Dames shorts en boxers

Dames shorts en boxers zijn ontworpen om comfort en stijl te bieden, met opties die verschillen van strakke tot losse pasvormen. Hier volgt een overzicht van verschillende soorten en wanneer deze het beste gedragen kunnen worden:

  • Wijde Boxers: Deze dames boxershorts bieden een losse, comfortabele pasvorm en zijn ideaal voor het dragen als loungewear of nachtkleding. Ze zijn ook perfect onder rokken en jurken voor extra bedekking en comfort. De wijde pasvorm zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en ademend vermogen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor ontspannen dagen thuis of tijdens het slapen.

dames boxershort navy

  • Extra Lange Pijpjes: Dames boxershorts met extra lange pijpjes bieden meer bedekking en zijn ideaal onder langere broeken of tijdens sportieve activiteiten voor extra ondersteuning. De langere pijpjes helpen bij het verminderen van wrijving en bieden een gladde uitstraling onder nauwsluitende kleding. Deze stijl is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele pasvorm zonder in te leveren op bescherming en bedekking.

boxershort met extra lange pijpjes

Verschillende typen ondergoed voor dames

Bij RJ Bodywear vind je jouw favoriete damesondergoed voor elke situatie. Van sweatproof en sportondergoed voor actieve dagen tot naadloos ondergoed dat onzichtbaar blijft onder strakke kleding. We hebben ook corrigerend ondergoed voor een glad silhouet, menstruatieondergoed voor zorgeloze dagen, thermo ondergoed voor de kou, en speciaal ontworpen opties voor zwangerschap en incontinentie.

Ander dames ondergoed

We bieden een veelzijdige collectie damesonderkleding aan, waaronder elegante body's, praktische onderjurken en -rokken, comfortabele hemden, singlets, T-shirts, en tops, veelzijdige leggings, verfijnde lingerie en stijlvolle bh's. Deze collectie is gemaakt om comfort en stijl te bieden, met aandacht voor kwaliteit en een perfecte pasvorm, gebruikmakend van hoogwaardige materialen om aan de behoefte van elke vrouw te voldoen.