PERIOD UNDIES

ALL DAY DRY COMFORT

Een duurzame oplossing om je te helpen tijdens je menstruatie. Met het comfort van een short, zonder gedoe met losse (wegwerp) hulpmiddelen.


RJ Bodywear Menstruatie Ondergoed Antibacterieel RJ Bodywear Menstruatie Ondergoed Geurvrij RJ Bodywear Menstruatie Ondergoed Lekvrij RJ Bodywear Menstruatie Ondergoed Short
Antibacterieel Geurloos Lekvrij Comfortabel
De kruisjes van de shorts hebben een speciale behandeling ondergaan, waardoor de groei van bacteriën wordt geremd. Omdat geur veroorzakende bacteriën weinig kans krijgen hoef je je geen zorgen te maken over nare geurtjes. We got you! Geen zorgen over doorlekken! Voor elke vrouw hebben wij een short: light, medium of heavy. De ‘buitenkant’ van de short is gemaakt van Polyamide en Elastaan. Deze combinatie maakt het broekje erg zacht, elke keer dat je het draagt.


DE PERIOD UNDIES ZIJN ER VOOR VERSCHILLENDE TYPE VROUWEN

Elke vrouw, elke periode en elk moment is weer anders. De ene keer heb je wat meer hulp nodig en de andere keer valt het weer mee. Wij kennen het. Daarom hebben wij verschillende undies in onze collectie: light, medium en heavy. Al ons menstruatie ondergoed kan 8-10 uur haar werk doen, zonder dat je de undie hoeft te wisselen of maandverband, tampons of een cup nodig hebt. Ideaal voor overdag, maar ook tijdens het slapen.

En maak je geen zorgen over nare geurtjes en bacteriën. Onze Periode Undies zijn speciaal behandeld met StayFresh van OdorCrunch van Polygiene, waardoor dit allemaal verleden tijd is. Deze behandelingen zijn voor a lifetime en blijven hun werk doen, zolang jij je Period Undies goed behandeld. Weet je niet zo goed welk Period Undie bij je past? Bekijk dan onderstaande tabel, zodat je een idee krijgt welke short je nodig hebt.

RJ Bodywear Period Undies Light Flow RJ Bodywear Period Undies Medium Flow RJ Bodywear Period Undies Heavy Flow
Period Undie Light
Period Undie Medium
Period Undie Heavy

±10 ml
1-2 tampons

±15 ml
2-3 tampons

±20 ml
3-4 tampons
vanaf €18,95 vanaf €20,95 vanaf €23,95


Twijfel je nog steeds? Bel of whatsapp ons op 0182-76 00 05 of stuur een mail naar info@rjbodywear.com en dan komen we er vast en zeker uit.  Ongeacht het type menstruatie short, je doet er goed aan om onze wasinstructies te volgen en zo het langst te genieten van je period undies.

HOE ONS MENSTRUATIE ONDERGOED WERKT

Onze period undies geven je een veilig, droog en vooral comfortabel gevoel tijdens je menstruatie of bij andere probleempjes zoals urineverlies. In het kruis zit een vochtabsorberende laag die een speciale behandeling heeft ondergaan en daardoor de groei van geur veroorzakende bacteriën remt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over nare geurtjes. De andere lagen zorgen ervoor dat je een droog en comfortabel gevoel blijft houden voor 8-10 uren lang, zonder dat je maandverband, tampons, een menstruatiecup of een andere (wegwerp) oplossing nodig hebt.

RJ Bodywear Menstruatie Ondergoed Uitleg lagen Laag 1: Gemaakt van 100% polyester om jou een droog en comfortabel gevoel te blijven geven. Polyester laat heel goed vocht door, zodat de andere lagen hun werk kunnen doen. Het beste van deze laag: de StayFresh en OdorCrunch behandeling van Polygiene! Hierdoor krijgen geurtjes en bacteriën geen kans krijgen.

Laag 2: Deze laag werkt het hardst en vangt veel vocht op.

Laag 3: De laatste werkende laag zorgt ervoor dat de laatste druppels vocht worden tegengehouden met een waterdichte coating. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over doorlekken.

Laag 4: is de zachte mix van polyamide en elastaan. Dus dat is alweer de droge, maar vooral zachte buitenkant.

In principe werkt elke Period Undie hetzelfde, alleen zit er een groot verschil in de mate van opvangen van vocht.

 

WASSEN DOE JE ZO

Om ons menstruatie ondergoed goed hun werk te laten doen is het wel belangrijk om de was instructies te volgen. In de short zitten verschillende onderdelen die we op een bepaalde manier moeten behandelen. Volg de onderstaande stappen en je geniet het langst van onze period undies:

Was vóór je het draagt, zodat je lekker fris begint. En zo activeer je de functies van de short. Was zo koud mogelijk en ga niet hoger dan 30 C. Dit is erg belangrijk voor de functie! Wasverzachter = Nee! Wasverzachter heeft invloed op de functies van de short. En dat willen we natuurlijk niet. Gooi je menstruatie short(s) niet in de droger en hang op om te drogen. Zo verklein je ook je ecologische voetafdruk. Na het dragen spoel je het uit met koud water tot het water weer helder is - dus niet weken! En pas dan mag je Period Undies in wasmachine.


Met hemden van onze Pure Color collectie kun je leuke setjes maken, in dezelfde kleur of juist in verschillende! Ook vind je bij ons andere shorts, strings en shorts voor de dagen dat je geen menstruatie ondergoed nodig hebt. Voor meer comfort hebben wij een sweatproof collectie als je last hebt van overmatig zweten, shape wear, thermo kleding en bodywear voor tijdens het sporten. Voor elke ondergoedlade hebben wij wel bodywear.

Heb je nog meer vragen over ons menstruatie ondergoed? Bel of whatsapp ons dan via 0182-76 00 05 of stuur een mail naar info@rjbodywear.com. Dan kan een van ons je verder helpen. Op naar droge en comfortabele dagen!