Effecten van het Coronavirus

Geachte klant,

Momenteel zijn er veel vragen over de effecten van het Coronavirus (Covid-19). In deze onzekere tijden is het belangrijk om goed geïnformeerd te blijven en daarom staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je een lijst met de belangrijkste vragen en antwoorden.

- We zullen uiteraard maatregelen nemen waar dit nuttig en noodzakelijk is. We volgen de algemene richtlijnen en instructies van het RIVM en andere autoriteiten. -

Hoe zit het met bestellen?
Onze webshop is zoals gewoonlijk 24/7 geopend.

Zal mijn bestelling vertraging oplopen?
Onze levertijden blijven hetzelfde. We hebben in ons magazijn de nodige maatregelen genomen, maar dit mag geen vertraging opleveren. Levering is nog steeds mogelijk in alle landen, maar we raden je sterk aan om je pakket(ten) naar je eigen adres te laten verzenden. Houd er rekening mee dat pakket winkels voor afhaling gesloten kunnen zijn vanwege het virus.

Zijn er gevaren bij het online bestellen?
Nee. De postdiensten hebben maatregelen genomen om nauw contact tot een minimum te beperken. Alle diensten volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Ze kunnen op verzoek je pakket ook bij je deur laten liggen. De meeste postdiensten bezorgen je pakket vanwege het virus niet bij je buren.

Moet ik nog steeds mijn handtekening zetten bij aflevering?
Nee. De postdiensten vragen niet meer om een handtekening. Ze hebben alternatieve manieren gevonden om bewijs van aflevering te bewijzen.

Is het virus overdraagbaar via pakketten?
Nee. Het virus kan zich alleen van persoon tot persoon verspreiden. Je hoeft je geen zorgen te maken over je pakket of de inhoud ervan.

Hoe zit het met jullie retourbeleid?
We hebben ons retourbeleid bijgewerkt, van het retourneren van pakketten binnen 14 dagen tot het retourneren van pakketten binnen 30 dagen om je tot ten minste 6 april tegemoet te komen.

Wat als ik nog andere vragen heb?
Je kunt ons, zoals altijd, bereiken via telefoonnummer 0182-760005

Wat gebeurt er als de situatie verandert?
Mocht er in de loop van de tijd iets veranderen, dan zullen we deze pagina updaten.

 

Blijf gezond, blijf thuis

Vriendelijke groet,

Team RJ Bodywear