Blog's Menu

Blog | RJ Bodywear

Soorten ondergoed dames: Slips, strings en boxers

15 april 2024
In dit artikel verkennen we de diverse soorten ondergoed voor dames die beschikbaar zijn bij RJ Bodywear. Van slips en onzichtbare strings tot comfortabele shorts en boxers, en van praktische sportondergoed en naadloze varianten tot specifieke opties zoals corrigerend ondergoed, menstruatieondergoed, en thermo ondergoed. Daarnaast behandelen we onderkleding zoals body's, onderjurken, hemden, en leggings, en richten we ons op de unieke behoeften.
Meer Lezen

Wat is biologisch katoen? Alle eigenschappen op een rij

15 april 2024
Biologisch katoen wordt zonder schadelijke chemicaliën geproduceerd, terwijl gewoon katoen vaak met pesticiden en kunstmest wordt geteeld. Het productieproces van biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS, garandeert duurzaamheid en ethische praktijken, maar is duurder en minder beschikbaar.
Meer Lezen

Wat is katoen en welke eigenschappen heeft het?

10 april 2024
Dit artikel belicht belangrijke aspecten van katoen, waaronder de verschillende katoensoorten zoals bio-katoen en Egyptisch katoen, weeftechnieken zoals jersey en satijn, en de voor- en nadelen van katoen in relatie tot duurzaamheid, onderhoud, en productieprocessen.
Meer Lezen

Welke stoffen zweten het minst?

1 maart 2024
Ademende materialen, zoals katoen en linnen, en vocht absorberende vezels als Tencel, zijn geschikt als je last hebt van zweten. Door bewust te kiezen voor deze materialen, verminder je het ongemak van zweet en voel je je comfortabeler. Ontdek welke natuurlijke en synthetische materialen goed werken om zweet te minimaliseren en welke stoffen je beter kunt vermijden.
Meer Lezen

Zweten tijdens slaap: 5 essentiële tips

1 maart 2024
Word jij regelmatig badend in het zweet wakker tijdens de nacht? Je bent zeker niet de enige. Nachtelijk zweten is een veelvoorkomend probleem dat zowel mannen als vrouwen treft. Zoals de naam al doet vermoeden is nachtzweten overmatig zweten in je slaap. Wat veroorzaakt overmatig zweten tijdens je slaap?
Meer Lezen

Zweetaanvallen: hoe komt het en wat helpt?

1 maart 2024
Zweetaanvallen, ook wel bekend als opvliegers, kunnen behoorlijk vervelend en verontrustend zijn. Vaak hebben ze een veelvoorkomende oorzaak, zoals oververhitting door warmte of als bijwerking van de menopauze, maar soms heeft andere onderliggende oorzaken, zoals stress of medicinale bijwerkingen.
Meer Lezen

Waarom zweten mensen?

29 februari 2024
Het menselijk lichaam heeft gemiddeld 2 tot 4 miljoen zweetklieren. Zweten is een natuurlijk proces dat essentieel is voor de regulatie van onze lichaamstemperatuur. Maar waarom zweten we precies, is zweten en gezond, wanneer spreek je van overmatig zweten en hoe kan anti zweet ondergoed helpen?
Meer Lezen

Welk ondergoed bij zweten?

29 februari 2024
Een zweetreet is een bijzonder begrip. Tóch hebben mensen er vaker last van dan je denkt. Wist je dat maar liefst 35% van de mensen soms last heeft van overmatig zweten? Het kan erg ongemakkelijk zijn, vooral wanneer het gaat om zweten op intieme plekken zoals bij je billen.
Meer Lezen

Wat is Lycra? Alles wat je moet weten

15 februari 2024
Lycra is een soort synthetisch rubber dat in de textielindustrie als stof wordt gebruikt voor onder andere badkleding, sportkleding, sokken en rekbare kledingstukken. Het is een fijne, rekbare stof. Maar wat is Lycra precies?
Meer Lezen

Wat is elastaan? De voor- en nadelen van elastaan

15 februari 2024
Elastaan is een elastische stof die je veel terugvindt onze topcollecties, maar wat is elastaan precies? Wat zijn de eigenschappen van elastaan? Welke voor- en nadelen heeft elastaan en is elastaan duurzaam?
Meer Lezen

Wat is merinowol? De eigenschappen op een rijtje

15 februari 2024
Merinowol is een veelvoorkomende stof in thermokleding. Een van de voordelen is dat het je lekker warm houdt, maar wat is merino wol precies verder?
Meer Lezen

Wat is tencel stof? Tencel Lyocell uitgelegd

15 februari 2024
Ben je op zoek naar een stof die je droog, fris en comfortabel houdt, zelfs tijdens warme en zweterige dagen? Dan is Lyocell stof de ideale keuze voor jou. Lyocell is een duurzame vezel gemaakt van natuurlijk materiaal, namelijk houtpulp afkomstig van eucalyptusbomen.
Meer Lezen