Motor thermokleding

Motor thermokleding: thermo als onderkleding voor motorrijden

Motor thermokleding biedt motorrijders de essentiële warmte en comfort die ze nodig hebben tijdens hun ritten, ongeacht het seizoen. In deze blog ontdek je waarom thermokleding zo belangrijk is op de motor, hoe het functioneert als onderkleding in zowel winter als zomer en welke kenmerken goede motor onderkleding moet hebben.

Thermo motor onderkleding voor dames en heren

Onze thermo biedt een uitgebreide selectie van thermokleding dat geschikt is voor motorrijders. Met diverse items geschikt als onderkleding, kunnen zowel heren als dames profiteren van de voordelen van thermo ondergoed tijdens het motorrijden. De collectie omvat shirts met zowel korte als lange mouwen, evenals leggings en broeken. Zowel heren thermokleding voor motor als dames thermokleding voor motor bieden een comfortabele pasvorm, optimale isolatie en zorgen voor warmtebehoud en vochtregulatie tijdens ritten. Met RJ Thermo ben je klaar om comfortabel en beschermd te genieten van al je motoravonturen, ongeacht het seizoen.

Waarom thermokleding op de motor?

Thermokleding op de motor draag je om jezelf comfortabel en warm te houden bij koude wind, winterse temperaturen of juist om vocht te reguleren in zomermaanden. Het wordt vaak als motor onderkleding gedragen vanwege de optimale isolatie en bewegingsvrijheid. Het is niet alleen fijn voor de bestuurder, maar ook voor de bijrijder. Het biedt enorm veel voordelen voor motorrijders:

  • Isolatie
  • Vochtregulatie
  • Comfort
  • Bewegingsvrijheid
  • Windbescherming
  • Veiligheid
  • Gelaagdheid
  • Langere ritten
  • Sneldrogend
  • Ademend vermogen
  • Bescherming tegen schuren

Thermo onderkleding voor de winter en zomer

Thermokleding kan functioneren als effectieve winter- en zomeronderkleding, waarbij het motorrijders helpt om het hele jaar door comfortabel te blijven tijdens hun ritten.

Thermo als winter onderkleding op de motor

In de winter draag je thermo onderkleding onder je leren pak, zodat je warm blijft. Ons thermo ondergoed is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals merino wol. Zo blijf je in de meest barre winterse temperaturen lekker warm. De merinowol in combinatie met VILOFT garen zorgen voor uitstekende warmte-isolatie, waardoor je je lichaamswarmte behoudt. Daarnaast voert het vocht snel af, waardoor je droog blijft en voorkomt dat koude lucht je lichaam bereikt.

Thermo als zomer onderkleding op de motor

Thermokleding voor de zomer is ook ideaal voor motorrijders door de effectieve vochtregulatie. Onze RJ Climate Control items voeren vocht snel af van de huid, waardoor je lichaam koel blijft tijdens warme zomerritten. Zelfs bij hoge snelheden kunnen zomerse temperaturen nog steeds koud aanvoelen, waardoor het dragen van een thermische onderlaag onder je motorkleding helpt om comfortabel te blijven en je lichaamstemperatuur goed te reguleren.

Welk thermo ondergoed voor op de motor?

Thermoshirts en thermobroeken worden veel gedragen op de motor, omdat deze de lichaamsdelen warm houden die het meeste wind vangen. In onze collectie vind je diverse items die uitkomst bieden:

  • Thermoshirts: gebruik onze shirts in plaats van motor onderhemden of motor ondershirts voor extra isolatie en vochtregulatie. Ideaal om je fris te houden tijdens lange ritten.
  • Thermo onderbroeken: draag een legging of Climate Control short als motor onderbroek. Speciaal gemaakt van ademende materialen en platte naden om schuren te voorkomen.
  • Motor thermobroeken: Speciale thermobroeken of -leggings bieden extra warmte en comfort tijdens koude ritten.
  • Verwarmde handschoenen: Verwarmde handschoenen zijn een waardevolle toevoeging aan de motoruitrusting, omdat ze geïntegreerde verwarmingselementen bevatten om de handen warm en comfortabel te houden tijdens koude weersomstandigheden.

Wat is goede motor onderkleding?

Goede motor onderkleding behoudt warmte, biedt bewegingsvrijheid en heeft een goede vochtregulatie. Ons thermo ondergoed biedt diverse items die perfect zijn als goede motoronderkleding die je comfort en bescherming bieden tijdens het rijden. Het schuurt niet en zorgt dat het niet aan de huid blijft plakken. Thermisch ondergoed biedt al deze voordelen en is daarmee ideaal als goede onderkleding onder je leren motorpak. Ontdek wanneer je thermokleding nog meer kunt dragen.