Dames
Dames
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De perfecte fit voor elke dag

RJ Everyday is in Nederland ontwikkeld en gemaakt van compact Amerikaans katoen. Deze zachte, sterke katoensoort is kleurbestendig, pilt niet zoals andere katoen kwaliteiten en staat voor uitstekend comfort. Gecombineerd met de fijne afwerking en details is een perfect draagcomfort voor elke dag gegarandeerd.

De perfecte basis collectie ondergoed voor elke dag

Onze dames collectie RJ Everyday bestaat uit tops en bottoms met een Body-fit pasvorm. De collectie kenmerkt zich door een uitmuntende pasvorm en een zeer verfijnde afwerking. De perfecte basis voor elke dag. De artikelen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Wat is Amerikaans Katoen?

RJ Everyday maakt gebruik van Amerikaans katoen dat afkomstig is uit Californië, Florida en Texas. Deze katoensoort kenmerkt zich door een langere vezel in vergelijking met andere katoensoorten. Het katoen is sterker van normaal katoen. Geweven en gebreide doeken van dit katoen zien er mooier en egaler uit. Kleding van Amerikaans katoen heeft minder krimp en gaat langer mee. Amerikaans katoen is sterk doorontwikkeld. Hierdoor worden er veel minder pesticiden of bestrijdingsmiddelen gebruikt en is er een kwalitatief hoge opbrengst per hectare, die hoofdzakelijk machinaal wordt geoogst.

Co2 Neutrale productie

Alle RJ Everyday producten zijn geproduceerd in een CO2 neutrale productieomgeving. Het productiebedrijf waar de RJ producten met veel zorg en aandacht worden gemaakt heeft het CO2 neutraal label ontvangen. Het CO2 neutraal label garandeert dat een organisaties actief hun lokale en wereldwijde klimaatimpact berekenen, verminderen en compenseren.