Je hebt geen artikelen in je winkelwagen
Filters
Zoek

Thermo Cool

Het gevoel te warm of te koud?

We hebben allemaal ervaring met deze twee extreme en contrasterende gevoelens, warm en koud, gedurende dezelfde dag of tijdens een bepaalde activiteit met hun bijbehorende negatieve aspecten ten aanzien van comfort en prestaties. Duoregulatie biedt algehele comfort die u helpen warm te worden als je je koud voelt en koel te worden als je je warm voelt. Dit door het aanbieden van energie en welzijn.

RJ THERMO COOL is ontwikkeld om de natuurlijke thermische mogelijkheden van het lichaam te optimaliseren via slimme vezel doorsneden: Duoregulatie past zich aan de behoeften van de drager aan.

RJ THERMO COOL is gemaakt met een unieke combinatie van verschillende geconstrueerde vezel doorsneden.

RJ THERMO COOL reageert met het lichaam door temperatuursveranderingen te balanceren en daarmee helpt het energie te besparen en het welzijn te verbeteren.

U voelt zich te warm?

RJ THERMO COOL verdampt vocht sneller dan andere materialen dankzij zijn unieke vezel mix. De vezels zijn ontworpen om verdampende oppervlakte toe te voegen, uitstekend vocht te vervoeren en staat verbeterde luchtcirculatie op het verdampingsproces toe.

U voelt zich te koud?

De vezel combinatie in de stof zorgt voor een lichtgewicht materiaal met thermo-buffering eigenschappen: ontworpen om de gebruiker te beschermen tegen temperatuursveranderingen. Dit helpt ook om na de training kilte te voorkomen en daarnaast overtollige warmte te verspreiden in de lucht.

RJ THERMO COOL helpt je warm te zijn als je je koud voelt en is koel als je je warm voelt. Duoregulatie betekent lichaamsenergie besparen en het welzijn te verbeteren zodat u zich kan concentreren op uw prestaties.