Thermosets

Thermosets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Thermoset voor dames

RJ Thermo biedt een uitgebreide collectie dames thermo ondergoed. Onze collectie dames thermokleding omvat shirts met lange mouwen, korte mouwen, thermo leggings en thermobroeken, waardoor je kunt kiezen welk type kleding het beste past bij jouw behoeften.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder merinowol en synthetische vezels, om ervoor te zorgen dat ons thermisch ondergoed zowel warmte vasthoudt als vocht afvoert, waardoor je comfortabel blijft in uiteenlopende omstandigheden.

Thermoset voor heren

De thermokleding van RJ Thermo biedt tevens heren thermo ondergoed. Deze collectie bestaat uit een thermoshirt met lange mouwen en korte mouwen en broeken in een uitgebreide maatrange, om aan de verschillende behoeften en lichaamstypes van heren te voldoen.

We bieden diverse kleuropties, waaronder klassieke kleuren zoals zwart, wit en grijs. We gebruiken hoogwaardige materialen, waaronder merinowol en synthetische vezels. Dit doen we ervoor te zorgen dat ons thermisch ondergoed zowel warmte vasthoudt als vocht afvoert, waardoor je comfortabel blijft, zelfs in extreme kou en bijvoorbeeld tijdens wintersport.

Thermoset voor kinderen

Voor ouders die op zoek zijn naar kwaliteitsvol thermokleding voor hun kinderen, biedt onze collectie een breed scala aan opties om aan de behoeften van jonge avonturiers te voldoen. Onze RJ Thermo collectie omvat een assortiment thermo ondergoed voor kinderen, waaronder shirts met lange mouwen, thermoleggings en thermobroeken, waardoor ze optimaal beschermd zijn tegen de kou. De kleding is verkrijgbaar in verschillende kindermaten, waardoor kinderen van verschillende leeftijden en lichaamstypes de perfecte pasvorm kunnen vinden.

Thermoset voor baby's

De collectie van RJ Thermo omvat verschillende soorten thermo ondergoed voor baby's, waaronder bodysuits en boxpakjes, zodat je baby van top tot teen warm blijft. Onze thermosets voor baby's zijn ontworpen met het comfort en de bewegingsvrijheid van baby's in gedachten, met zachte en elastische stoffen die het lichaam warm houden.

Thermosets in diverse kleuren

Onze collectie thermo ondergoed biedt verschillende kleuren, waaronder grijs, zwart, wolwit en wit. Neutrale kleuren om makkelijk te combineren met dagelijkse kleding of je sportkleding.

Thermoset in verschillende maten

Onze collectie is beschikbaar in een uitgebreide maatrange, variërend van S tot XXL. Dit geldt voor zowel dames als heren. Hoewel je de thermokleding als set kunt dragen, kun je ze enkel los kopen voor volwassenen. Uit ervaring blijkt namelijk dat de maat voor bovenkleding vaak anders is dan de maat voor het onderlichaam. Voor de thermo kids collectie bieden we wel sets. De maten gaan hier voor baby en peuters van maat 50 t/m 92 en voor jonge kinderen vanaf maat 128 t/m 176.

Voordelen van onze thermosets

Items in de RJ Thermo collectie zijn zowel los verkrijgbaar als in sets, waarbij elk shirt wordt gecombineerd met een bijpassende legging. De kindercollectie wordt aangeboden in sets, wat zorgt voor perfecte matchende boven- en onderkledingmaten. Andere voordelen van thermokleding zijn:

  • Houdt je warm in koude omstandigheden.
  • Reguleert lichaamstemperatuur.
  • Voert transpiratievocht af.
  • Zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid.
  • Ideaal voor outdooractiviteiten en wintersport.