Close
Zoek
Filters

Thermo

Thermo

Bestel het mooiste thermo ondergoed online. De collectie RJ Bodywear thermo ondergoed is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Het collectie RJ Bodywear thermo ondergoed, ook bekend als thermo (sport-)onderkleding bestaat daarnaast uit 2 collecties. RJ Bodywear thermo ondergoed en thermokleding voor heren, dames en kids biedt de collecties thermo en thermo cool. Het thermo cool ondergoed kent geweldige eigenschappen en is zo een ware must-have voor iedere sporter! Thermo ondergoed voor het heren, dames en kinderen shop je bij RJ Bodywear. Kortom, warm ondergoed voor het hele gezin.

Toon als
Sorteer op
Toon per pagina

Thermo ondergoed voor heren, dames en kinderen

RJ Bodywear biedt u een unieke collectie thermo ondergoed, thermokleding en thermisch ondergoed voor het hele gezin. Thermo ondergoed voor heren, dames en ook kinderen. Uw hele gezin is klaar voor de kou. In ons assortiment thermo ondergoed voor heren biedt RJ Bodywear heren thermo boxershorts & broeken en heren thermoshirts. In het assortiment thermo ondergoed voor dames biedt RJ Bodywear dames thermo shorts & broeken en dames thermoshirts. Het assortiment uit de categorie thermo ondergoed voor kinderen houdt ook uw kind heerlijk warm.

Technische informatie RJ Bodywear thermo ondergoed

Het RJ Bodywear thermo ondergoed bevat RJ Thermalwear. Het ondergoed en de kleding van RJ Thermalwear gebruikt het technische garen Viloft Original (een mooie, zachte, elastische single jersey, die we breien op onze rondbreimachines). Door de inzet van het gelicenceerde garen Viloft is het thermisch ondergoed in staat om de lichaamswarmte te absorberen en tegelijkertijd het vocht van de huid op te nemen en deze naar buiten te transporteren. Dit maakt het thermisch ondergoed van RJ Bodywear zeer geschikt als isolerende onderlaag tijdens het sporten of het werken in koude omstandigheden. Het thermo (sport-)ondergoed van RJ Bodywear kent zo een hoog draagcomfort en uitstekende pasvorm en thermische functies.

RJ Thermo Cool thermo (sport-)ondergoed

Kent u het gevoel van te warm of te koud? Dit gevoel is dankzij de collectie RJ Thermo Cool thermokleding verleden tijd. RJ Thermo Cool biedt thermoshirts, thermobroeken en thermo boxershorts die u helpen warm te zijn als u zich koud voelt en koel te zijn als u zich warm voelt. Dit wordt gerealiseerd door duoregulatie. Duoregulatie biedt algehele comfort die u helpt warm te worden als u zich koud voelt en koel te worden als u zich warm voelt. Dit door het aanbieden van energie en welzijn. Duoregulatie betekent lichaamsenergie besparen en het welzijn te verbeteren, zodat u zich kunt concentreren op uw prestaties; RJ Thermo Cool thermokleding is de oplossing en uitermate geschikt als onderkleding voor sporters!

Thermo ondergoed, thermokleding en thermisch ondergoed voor baby's

Zelf uw baby heeft het dankzij het thermo ondergoed van RJ Bodywear nooit meer koud! Het assortiment thermo ondergoed biedt u thermo baby sets in de kleuren grijs en wit. Ook dit ondergoed voor kinderen staat de hele dag door garant voor een zeer prettig draagcomfort, een snelle afvoer van zweet en een warm lichaam!

Thermo ondergoed bestelt u nu online bij RJ Bodywear!

Wacht niet en schaf direct uw favoriete thermo ondergoed voor heren, dames, kids en baby's aan; thermokleding voor het hele gezin! Ideaal. Indien u op werkdagen voor 16:00 uur besteld heeft u uw ondergoed en kleding morgen al in huis. Zoekt u nog meer ondergoed? Ontdek eens onze shop verder, want met ons assortiment heren ondergoed en dames ondergoed hebben wij alles voor hem en haar. Hier vindt u namelijk niet alleen thermo ondergoed. Ook scoort u hier de beste slips, (boxer-)shorts, tops, hemden, shirts, body's, jurkjes en sokken scoren!