Close
Zoek
Filters

Ruilen en retourneren

Hoe te retourneren of te ruilen:

Dat kan binnen 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Het werkt als volgt:

·         Log in op je account en zoek je bestelling

·         Klik op retourneren artikel(en)

·         Vul het aantal te retourneren in

·         Vul de retourreden in

·         Vul de retouractie in

·         Vul eventueel je retouraanvraag aan met extra informatie

·         Verzend retourverzoek

·         Zodra je dit hebt gedaan kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand adres in Waddinxveen.

LET OP: Vergeet bij je retour niet de pakbon bij te voegen.

LET OP: ondergoed valt onder hygiënische goederen. Wij kunnen daarom geen op de huid gedragen ondergoed terugnemen. Wij adviseren je ondergoed te passen over ander ondergoed.

Je kan ook het Modelformulier voor herroeping invullen en meesturen.

Geld terug

Als je hebt aangegeven dat je je geld terug wilt doen we dit uiteraard zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen. De verzendkosten worden alleen terugbetaald indien je de volledige bestelling annuleert.

Stuur de te retourneren producten goed verpakt naar:

RJ Bodywear
o.v.v. retourzending
Mercuriusweg 3
2741 TB Waddinxveen

Let op: retourneren is op eigen risico en kosten. Bewaar je verzendbewijs goed totdat het zeker is dat we deze hebben ontvangen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Download Model Formulier