Je hebt geen artikelen in je winkelwagen
Filters
Zoek

Ruilen en retourneren

Wil je de bestelde artikelen ruilen of retourneren?

Volg dan onderstaande stappen:

1. De artikelen kunnen alleen geretourneerd worden mits deze niet beschadigd of gedragen zijn in de originele verpakking. 
2. De artikelen kunnen alleen geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst. 
3. Vul het formulier in wat is bijgesloten bij je bestelling en voeg dit bij je retour samen met de pakbon (mits dit ontbreekt, gebruik dan onderstaande formulier)
4. Wanneer wij je retour hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestiging per mail. 
5. Wij storten het bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening, of zenden de nieuwe/juiste artikelen op. 

Heb je vragen over je retour?

Onze klantenservice is te bereiken via info@rjbodywear.com / T +31 (0)182 760005

RJ Bodywear
o.v.v. retouren
Mercuriusweg 3
2741 TB Waddinxveen

Let op: retourneren is op eigen risico en kosten. Bewaar je verzendbewijs goed totdat het zeker is dat we deze hebben ontvangen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Download Model Formulier