Je hebt geen artikelen in je winkelwagen
Filters
Zoek

Zakelijk

Interesse om RJ Bodywear te gaan verkopen?

De bodyfashion collecties van RJ Bodywear worden verkocht in o.a. lingeriewinkels, dames- en heren modezaken en webshops. Heeft u een winkel, modezaak of webshop, dan is het assortiment van RJ Bodywear wellicht een goede aanvulling op uw (winkel)assortiment.

De RJ Sportwear collecties worden veelal via sportwinkels en webshops verkocht, maar ook zijn er veel lingeriewinkels die met succes het thermo ondergoed van RJ verkopen. Ook het kinder thermo ondergoed is een goede aanvulling voor veel kinder mode winkels of baby speciaalzaken.

De collecties van RJ Bodywear zijn uit voorraad leverbaar en wij bieden een uitstekende service. Heeft u interesse gekregen om RJ Bodywear op te nemen in uw assortiment, neem dan contact met ons op:
Telefoonnummer: +31 (0)182-760005 of mail naar info@rjbodywear.com.

Een van onze vertegenwoordigers komt dan graag vrijblijvend bij u langs om de collectie te tonen, uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Waddinxveen. Vraag ook naar onze consignatie mogelijkheden om als winkel of webshop zonder enig risico uit te proberen of RJ Bodywear ook voor uw winkel een succes is!