Chat with us, powered by LiveChat

Bubbels & Boxers

Bubbels & Boxers, de ultieme combinatie voor vrouwen! Of natuurlijk als cadeau tijdens de feestdagen in de jutten zak of onder de kerstboom, want waarmee kun je een vrouw gelukkiger maken dan met bubbels en ondergoed?! Dit pakket bestaat uit 1 RJ Pure Color short, keuze uit 22 verschillende kleuren, met daarbij 1 Limonsecco & 1 Porto Tonic van het merk Black & Bianco.

beers_bubbels_boxers

Op voorraad
SKU
Bubbels & Boxers
Vanaf € 19,95

Reken op


RJ Bodywear

  • Gratis verzending vanaf € 75
  • Bezorgen en ophalen
  • Breed assortiment ondergoed
  • Officiële webshop
  • Op werkdagen voor 16u bestellen =dezelfde dag verzonden!

Bubbels & Boxers, de ultieme combinatie voor vrouwen! Of natuurlijk als cadeau tijdens de feestdagen in de jutten zak of onder de kerstboom, want waarmee kun je een vrouw gelukkiger maken dan met bubbels en ondergoed?! Dit pakket bestaat uit 1 RJ Pure Color short, keuze uit 22 verschillende kleuren, met daarbij 1 Limonsecco & 1 Porto Tonic van Black & Bianco.

Limonsecco
De frissere variant van Italiaanse bubbels met hints van Limoncello is een echte allemansvriend. Twee Italiaanse kwaliteitsproducten komen samen in deze heerlijke wijncocktail van Limoncello en bubbels. Limonsecco straalt zoveel klasse uit en is ook nog eens gevaarlijk lekker. Serveer met ijs en een blaadje munt of drink direct uit het trendy flesje met een rietje.

- To be served between 3 and 6 °C
- Alcohol percentage: 5.9%
- Inspired by the italian lifestyle food & drinks
- Best enjoyed while socializing, relaxing or dancing

Porto Tonic
Porto Tonic is onze nieuwste cocktail – een mix van witte Port met Tonic. Geheel geïnspireerd op het leven in Zuid-Europa, in dit geval Portugal. Het land heeft een onmiskenbaar maritiem karakter, wat je helemaal terugvindt in onze heerlijk mix. Ontdekt op het terras van Porto, recht tegenover de Port huizen van Vila Nova de Gaia. De mix van zoete witte Port en bittere Tonic geeft een prachtige balans. Voeg er ijs en een schijfje limoen aan toe om op een warme dag de frisse tonen accentueren.

- To be served between 3 and 6 °C
- Alcohol percentage: 5.9%
- Inspired by the well-known characteristics of the maritime
- The absolute dance-all-night cocktail

Specificaties
Merk RJ Bodywear
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bubbels & Boxers
Andere klanten kochten ook